Chat with us, powered by LiveChat
Få rabat v/køb over kr. 750,- | Pakkeshop kr. 39,- / Omdeling kr. 49,- | Afsendelse 1-7 hverdage | 90 dages retur.

Velkommen til Towels.

Når du gerne vil have noget ekstra lækkert!

Når du gerne vil have noget ekstra lækkert!

Sætter du pris på lækker kvalitet og design i badeværelset, køkkenet eller i soveværelset? Så har du måske opdaget at udvalget af lækre håndklæder, kvalitets viskestykker m.v. er lidt kedeligt i Danmark.

Sådan havde vi det også i sommeren 2021 og valgte derfor at starte Towels.dk og siden da er udvalget vokset og vokset hos os.

Når du køber hos os, så får du noget af den bedste kvalitet på markedet fra en af europa's største producenter - så du får en lækker luksus oplevelse ved brug hver eneste gang!


Mød teamet bag Towels.dkVi er et lille famillie ejet firma hvor vi hver især har en forskellig - men vigtig funktion hos Towels.

Vi er helt nede på jorden og elsker at snakke og møde vores kunder i øjenhøjde.
Vi glæder os til at skrive og tale i telefon med dig.

Signe / Towels
"Har du spørgsmål eller brug for hjælp til hvilket produkt du skal vælge, så er det mig der besvarer dine spørgsmål på mails eller på vores kundeservice telefon.

Jeg sørger også for at hylderne er fyldte med produkter til dig fra fabrikken."

De bedste hilsener Signe

Christian / Towels
"Der er altid mere bag en hjemmeside end man ser. Jeg sørger for, at du får en nem, hurtig og overskuelig shopping oplevelse, når du handler hos os.

Derudover er jeg firmaets direktør med en masse jern i ilden - hele tiden med dig som kunde i fokus."

De bedste hilsener Christian

Bella
" Vi hjælper til med et hyggeligt og sjovt arbejdsmiljø og sørger for at computeren får lidt fred, når vi skal kæles med eller have en godbid."

Vov Vov fra Bella & Luna